két arany csillagot kaptunk!

Dupla arany csillaggal értékelték Londonban, a gasztronómia Oscar-jaként számontartott nemzetközi élelmiszeripari versenyen a Zsolnay ginünket.

Kiemelkedő eredményt ért el, két arany csillagot kapott a Great Taste Awards-on a Zsolnay Gin, mely a Zsolnay Manufaktúrával  közös munkánk eredménye. A nemzetközi, 400 tagból álló szakmai zsűri most találkozott először a Zsolnay magyar ginnel, és bár a bírákat nem befolyásolta a külalak, hiszen vakkóstoláson esett át a tétel, nagyon büszkék vagyunk az elért eredményre.

Csodálatosan kiegyensúlyozott hosszú lecsengésű gin, a kamilla simaságával ellentétben áll a tüzes vad gyömbér, mégis harmonikusan működnek együtt. Végig hangsúlyos marad a boróka. Egy gyönyörű gin.” –Great Taste Awards 2023 Zsűri vélemény

 

Zsolnay Porcelán manufaktúra

A 170 éves múlttal rendelkező Zsolnay búzavirág motívummal díszített porcelán étkészlet generációk óta az egyik legismertebb termékcsalád.

Zsolnay Vilmos születésének 193. évfordulója alkalmából a kollekció egyedülálló minőségi itallal egészült ki, melynek fejlesztését csapatunk valósította meg. 

összetevők

A Zsolnay gin Pécs környékére jellemző lokális virágok felhasználásával készült, úgy mint a mecseki kamilla vagy a vadgyömbér. Színe víztiszta, áttetsző.

A klasszikus irányt megtartva, a boróka és a citrusok mellett ezek az ital fő karakterei.

Zsolnay Gin
Zsolnay Gin
design

A prémium üveg palackon a híres Zsolnay búzavirág festett motívuma jelenik meg, pont úgy mint a porcelán étkészleten. 

Letisztult és egyszerű design, remek összhatást ér el a hideg kék, átölelve a barna szín árnyalatával, arany szegéllyel átfűzve. 

A palack lezárásához üvegdugót használunk.

Ha minden részletre kíváncsi vagy, akkor kattints ide, és nézd meg, a 360 °-os termékelforgást!

Fogyasztása

Gin rajongóknak ajánljuk, hogy először tisztán, szobahőmérsékleten vagy jéggel kóstolják meg! 

Gin Tonikként, sok jéggel, indián tonikkal, friss mandarinnal, vagy szárított gyömbérrel, valamint pár szem borókával ajánljuk.

Hol kapható?
miben más a búzavirághoz képest?
Scroll to Top