innováció

MAYER & BÚZAVIRÁG TONIC SZIRUP

Az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on a Mayer szörppel közös fejlesztésű Mayer & Búzavirág Tonic szirup bekerült a világ legjobb minőségű tonikjainak sorába és csillaggal díjazta a nemzetközi gasztronómiai szakemberekből álló zsűri.

A Mayer Búzavirág tonik titka, hogy kizárólag természetes alapanyagok hozzáadásával készül úgy, mint a kinin, illetve olyan speciális fűszerkeveréket használnak, amitől összhangba kerül bármelyik minőségi ginnel.

Egy üveg tonik sziruppal 25 adag palackozott tonik váltható ki. A magas minőségű termékeiről ismert manufaktúra nem csak egy kitűnő koktél alapanyaggal jelenik meg most a piacon, hanem olyan, környezetbarát szemléletet is magával hoz, amely minden vendéglátóhely és háztartás számára ideális.

A jóval kisebb környezeti terhelés nem csak a csomagolás mennyiségében és annak hűtésében mutatkozik meg. A szállítás karbon-lábnyoma, a raktározás helyigénye és költségei is előnyt jelentenek az üveges tonikokkal szemben.

BÚZAVIRÁG WINTER SELECTION

Karácsonyra alkottuk meg ezt a különleges ízvilágú gint. Az eredeti virágos, gyümölcsös karakter kiegészül karácsonyi fűszerekkel: fahéj, szegfűbors, csillagánizs, mandula. Limitált darabszámban készült. Prémium díszdobozba csomagoltuk.

winter
Scroll to Top