a pillanat teljessége

A MI MÁRKÁNK

Búzavirág gin

Az egyik legismertebb magyar kézműves gin, modern íz világgal, 24 összetevőből. A harmónia elérése hosszú, izgalmas kísérletezés volt, végül 2019-ben megalkottuk a Búzavirág gint. Benne egymásra talál az akác- és a hársfavirág lágysága a boróka markáns jellegével és további közel két tucat természetes alapanyag fűszerek, virágok izgalmas aromájával.

A párlat jellegzetes kék színét

a búzavirág szirmoknak köszönheti. A gondos kezek által válogatott búzavirágok jelképezik számunkra a kézműves tradíciót. Illata harmonizál az ízével és együtt csábítanak a 24 növényi alkotóelem megragadására, felfedezésére. Ízében a virágos és gyümölcsös jellegű első találkozást a boróka karakteres hosszú lecsengése követi.

öSSZETEVŐK

Több éven át dolgoztunk azon, hogy összeválogassuk a megfelelő növényeket és az alkotóelemek tökéletes arányait. A csodás fűszeres, virágos jellegével olyan ízt eredményez, amelyben a gyümölcsös jegyek harmonizálnak a borókával. A hazai vadvirágokból és természetes alapanyagokból álló gin 24 összetevőből készül. Ezek közül a legmeghatározóbbak: a boróka, hárs- és akácfavirág, narancsvirág, szegfűbors és borsmenta.

Scroll to Top